Velkommen til Pobra, House of Christmas!

Hos Pobra er det jul hver dag, året rundt! Siden 1938 har Pobra leveret juletræspynt og sæsonvarer til hele verden. Grossistvirksomhed Pobra er i dag en af Skandinaviens vigtigste leverandør indenfor jul, nytår, påske, fastelavn og halloween.

Julepynt til butikker

Julepynt til butikker får kunden i ekstra god julestemning, hvilket de fleste formentlig har brug for når julegaveræset står for døren. Når man køber julepynt til butikker, skal det være med øje for, at kunderne skal have en ekstra oplevelse, når de er ude for at foretage deres julehandel. Det vil måske også medføre at kunden får lyst til at blive i butikken i længere tid og ender med at finde flere forskellige julegaver, end det måske først var planlagt.
Vi har et stort sortiment i julepynt til butikker og der vil derfor være mulighed for at finde noget til enhver smag. Vi har flere forskellige slags nisser, juletræspynt, figurer og kunstige juletræer. Der er også mulighed for at købe nissehuer, så medarbejderne i butikken også er med til at skabe ekstra julestemning i den travle juletid. Der er derfor mange muligheder for at få præcis det julepynt der passer til netop din butik og dermed skabe den rette stemning for kunden, når julen står for døren.

Hvorfor Pobra?

Hos Pobra kan du vælge mellem flere end 2.000 varenumre. Fra Juletræer, guirlander og kranse til gavepapir og gavemærker, fra lyskæder til lys og lysestager og fra adventskalendere til engle. Vi har også et eksklusivt copyright sortiment af Bramming og babynisser. Så uanset om du er på udkig efter julestrømper, julefigurer, hobbyartikler, nissehuer og julebeklædning eller juletræspynt, så finder du det hos Pobra! Og hvis du leder efter andre sæsonprodukter, så er du stadig på rette sted; Pobra repræsenterer produkter til alle sæsoner!

Bliv kunde

Pobra er en engrosvirksomhed, hvilket betyder, at vi ikke sælger direkte til forbrugerne. Uanset om du ønsker at forhandle vores produkter eller dekorere din restaurant, hotel eller indkøbscenter, er du velkommen til at kontakte os! Opret en konto og få fuld adgang til vort juleunivers på vores hjemmeside. Når du har udfyldt CVR-nr og resten af din virksomheds detaljer, vil et login blive sendt til dig via e-mail. Nu kan du se priser og fylde din indkøbskurv med flotte produkter fra vores B2B webshop.

Besøg os i Søborg

Vil du hellere komme forbi for at se hele vores sortiment? Ring eller mail os for at lave en aftale og se vor flotte showroom.

 Vi ønsker dig mange glædelige sæsoner!