Om Pobra

Velkommen til Pobra, House of Christmas!

Julen fejres hele året rundt i vores virksomhed og vi håber, at du vil dele vores begejstring for denne vidunderlige sæson sammen med os. Gennem årene er Pobra blevet kendt for nøje udvalgte produkter og designs. Du kan opleve vores fantastiske kollektioner, enten her på hjemmesiden eller endnu bedre, i vores showroom.

The House of Christmas

Pobra er en af skandinaviens største leverandører af sæsonartikler.
Sortimentet består primært af dekorationsartikler til årets højtider. Vort hovedkontor er beliggende i Glostrup, 10 minutter fra København, og rummer foruden vort store centrallager på 17.500m2 også et stort permanent showroom på 800 m2, hvor alle vores varer er præsenteret. Derudover deltager vi årligt på messer rundt om i Europa (se nærmere under udstillinger i fanebladet under Pobra information).
Pobra har siden 1938 været kendt for et spændende produktsortiment, godt design, kvalitet, service, levering til tiden og rimelige priser.

Kreativ produktudvikling

Pobra har i dag mere end 2500 varer. I samarbejde med flere kunstnere og designere, bestræber vi os hele tiden på at udvikle vores design og produktlinjer. Af kendte kunstnere der har designet for os igennem årerne, kan blandt andre nævnes: Susanna Hartmann, Jytte De Mylius, Jeppe Eisner, Jette Boje, Bente Rytler, Sven Vestergaard, Ebba Steenbach, Birgit Helen, Gurli Reichenbach, Anni Lippert, Flemming Frandsen, Busen, C. Lanny, Bent Thurø, Frederik Bramming, Vilhelm Hansen, Jens Julius, Storm P. Når produkterne er designet og godkendt, produceres de i Fjernøsten af kvalificerede virksomheder

Pobras julemuseum

Grunden til at vi fejrer jul og de ​​traditioner der er omkring jul ligger langt tilbage i tiden, men alligevel er der sket et par ændringer igennem årerne, især når det kommer til farver og materialer.
I de sidste mange år har Pobra været en passioneret samler af julepynt, og ved Pobras 50 års jubilæum indviede vi vort eget julemuseum. Vi er meget stolte af vores unikke samling af julepynt og kuriositeter tilbage fra det 19. århundrede, blandt andet magasiner og bøger der går helt tilbage til 1888. Sammen med vort permanente showroom, er museet et vidunderligt juleeventyr og absolut et besøg værd!